Apartamente 2 camere

Apartamente 2 camere

Cele mai solicitate proprietati sunt, evident, apartamentele cu 2 camere si in acest sens am avut in vedere ca in cadrul proiectului Top Class Residence Corp C5 sa putem oferi cat mai multe tipuri si cat mai multe unitati.

Parcari - Apartamente 2 camere

*Rata bancara orientativa, calculată în condițiile programului Prima Casă, cu avans de min. 5%, perioadă de creditare 30 de ani si cu îndeplinirea condițiilor de eligibilitate solicitate de unitățile bancare.

Am tinut cont de opiniilor celor care sunt interesati de astfel de achizitii si astfel au rezultat un numar de 9 tipuri diferite de apartamente cu 2 camere si un total de 28 de unitati din totalul 56 de apartamente.

Au fost proiectate apartamente cu 2 camere complet decomandate, cu bucatarii separate, inchise, cu balcoane mari, in unele cazuri pe toata lungimea apartamentului, cu gradina proprie pentru unele dintre apartamentele situate la parter, avand diferite suprafete totale in interior, de la 43mp pana la 59mp si preturi cuprinse intre 44.100 Euro si 75.500 Euro, cu TVA 5% inclus.

Ești interesat?

Copyright © 2024 Top Class Residence. Toate drepturile rezervate