Apartamente 2 camere

Apartamente 2 camere

Cele mai solicitate proprietati sunt, evident, apartamentele cu 2 camere si in acest sens am avut in vedere ca in cadrul proiectului Top Class Residence 5 sa putem oferi cat mai multe tipuri si cat mai multe unitati.

Corp C4 - Apartamente 2 camere

*Rata bancara orientativa, calculată în condițiile programului Prima Casă, cu avans de min. 5%, perioadă de creditare 30 de ani si cu îndeplinirea condițiilor de eligibilitate solicitate de unitățile bancare.

Am tinut cont de opiniilor celor care sunt interesati de astfel de achizitii si astfel au rezultat un numar de 18 tipuri diferite de apartamente cu 2 camere si un total de 32 de unitati din 69 de apartamente cat insumeaza cele doua scari ale unei cladiri.

Au fost proiectate apartamente cu 2 camere complet decomandate, cu bucatarii separate, inchise, cu balcoane mari, in unele cazuri pe toata lungimea apartamentului, cu gradina proprie pentru unele dintre apartamentele situate la parter, avand diferite suprafete totale in interior, de la 50mp pana la 70mp si preturi cuprinse intre 47.500 Euro si 58.900 Euro, cu TVA 5% inclus.

Ești interesat?

Copyright © 2022 Top Class Residence. Toate drepturile rezervate