Apartamente 3 camere

Apartamente 3 camere

La proiectarea apartamentelor cu 3 camere din cadrul proiectului Top Class Residence 5 s-a avut in vedere nevoia de spatiu si de utilitate a acestuia si astfel au rezultat 3 tipuri de apartamente cu 3 camere si un numar total de 5 unitati pentru fiecare cladire in parte, toate cu cate doua grupuri sanitare si cu cate un balcon generos.

Corp C4 - Apartamente 3 camere

*Rata bancara orientativa, calculată în condițiile programului Prima Casă, cu avans de min. 5%, perioadă de creditare 30 de ani si cu îndeplinirea condițiilor de eligibilitate solicitate de unitățile bancare.

Toate apartamentele sunt decomandate, avand holuri mari de acces, bucatarii inchise, camere practice, iar intre ele regasim un tip cu terasa de cca 13,5mp, dispusa pe toata lungimea acestuia, iar un altul, cel de la parter, cu o gradina proprie de 68 mp, in proprietate, cu numar cadastral si imprejmuita cu gard metalic.

Preturile apartamentelor cu 3 camere pornesc de la 62.900 Euro si pana la 79.900 Euro, cu TVA 5% inclus in pret, in functie de suprafata utila pusa la dispozitie, de la 71 mp pana la 75 mp, la care se adauga si suprafata gradinii.

Ești interesat?

Copyright © 2022 Top Class Residence. Toate drepturile rezervate