Apartamente Studio

Apartamente Studio

Pentru tineri si familiile de tineri, dar nu numai pentru acestia, in cadrul proiectului s-a avut in vedere si un numar de 5 tipuri de apartamente cu 2 camere, tip Studio, sau garsoniere duble cum se mai numesc, care totalizeaza cate 9 unitati pentru fiecare cladire, distribuite pe etajele inferioare, P-4 din 5 etaje.

Corp C3 - Apartamente Studio

*Rata bancara orientativa, calculată în condițiile programului Prima Casă, cu avans de min. 5%, perioadă de creditare 30 de ani si cu îndeplinirea condițiilor de eligibilitate solicitate de unitățile bancare.

Din cele 9 tipuri de apartamente tip Studio, 2 tipuri, situate la parterul cladirii au si gradina proprie, imprejmuita, teren in proprietate cu numar cadastral, ce poate fi accesat prin interiorul apartamentului, din living pe o scara betonata.

Pretul apartamentelor pleaca de la 41.500 Euro si ajung pana la 53.900 Euro, cu TVA 5% inclus, in functie de suprafata utila, de la 40mp pana la 50mp si de suprafata de teren, care poate fi de 26mp sau 45mp, in cazul apartamentului cu cea mai mare suprafata utila.

Ești interesat?

Copyright © 2022 Top Class Residence. Toate drepturile rezervate