Garsoniere

Garsoniere

Proiectul are prevazute un numar de 9 tipuri de garsoniere care totalizeaza cate 23 de unitati pentru o cladire, distribuite de la parter si pana la etajul 5, ultimul, fiecare cladire avand cate doua scari, cu lift.

Parcari exterioare - Garsoniere

*Rata bancara orientativa, calculată în condițiile programului Prima Casă, cu avans de min. 5%, perioadă de creditare 30 de ani si cu îndeplinirea condițiilor de eligibilitate solicitate de unitățile bancare.

La proiectarea acestor garsoniere s-a tinut cont de solicitarile venite la proiectele anterioare din partea celor interesati de astfel de achizitii si astfel s-au obtinut numai garsoniere decomandate, cu bucatarii inchise, camere luminoase, holuri de acces generoase, balcoane mari si in unele cazuri chiar si debarale.

Preturile garsonierelor finisate la interior cu gresie, faianta si parchet, usi de interior si obiecte sanitare montate, cu bransamente la retelele urbane de utilitati, pornesc de la 37.900 Euro si nu depasesc nivelul de 39.900 Euro, pret cu TVA 5% inclus, pentru o suprafata totala la interior de peste 39mp.

Ești interesat?

Copyright © 2021 Top Class Residence. Toate drepturile rezervate