Proiecte finalizate

Top Class Residence 4

Anul finalizării: 2017

Top Class Residence 4, finalizat, vandut in totalitate si locuit, un proiect ambitios, realizat intr-un ritm in rezonanta cu cererea de locuinte din zona, intr-un interval scurt 2016-2017, este un ansamblu rezidential de 4 cladiri, fiecare avand P+5E, cu lift si un numar total de 162 de unitati locative si 4 spatii comerciale amenajate la parterul a 2 cladiri din cadrul complexului.

Apartamentele realizate au fost fie garsoniere, fie apartamente de 2 camere, tip Studio si clasice, dar si apartamente cu 3 camere, toate prevazute cu balcoane inchise si aer conditionat, elemente extrem de bine primite.

Dotarile fiecarui apartament: usa metalica, centrala termica proprie cu calorifere, ferestre PVC cu geam termopan, obiecte sanitare montate in baie, dar si posibilitatea acordata clientilor de a-si personaliza interiorul prin alegerea materialelor de finisat (gresie, faianta si parchet) au fost foarte apreciate.

Ansamblul rezidential este imprejmuit avand un control al accesului auto in interior, prin bariere cu telecomanda, cu locuri de parcare in proprietate, amenajate si marcate corespunzator, pentru un grad mai ridicat de siguranta si confort.

Top Class Residence 3

Anul finalizării: 2016

Top Class Residence 3, proiect dezvoltat in vecinatatea statiei de metrou Berceni, foarte aproape de aceasta, o cladire cu P+5E, cu lift si 35 de apartamente cu 1,2 si 3 camere a fost finalizat in 2015 si foarte apreciat, fiind vandut in totalitate intr-un timp record si locuit.

Este de remarcat faptul ca aceasta constructie se bucura de aprecieri cu privire la modul cum este proiectata si executata din punct de vedere al sigurantei, avand o structura de rezistenta pe cadre de beton armat, dar si din punct de vedere al confortului, avand compartimentari interioare cu camere foarte practice, cladirea fiind izolata cu termosistem cu Polistiren.

Top Class Residence 2

Anul finalizării: 2015
*

Dupa succesul primului proiect am mers mai departe cu un nou proiect, un bloc de apartamente cu regim de inaltime P+5, situat langa primul, la care am adus imbunatatiri substantiale in ceea ce priveste confortul locatarilor printr-o compartimentare mai aproape de cerintele locatarilor (am creat spatii suplimentare de depozitare - debarale), am montat un lift de persoane modern, extrem de silentios si am consolidat colaborarea cu furnizori consacrati de materiale de constructii ceea ce ne-a permis ridicarea gradului de calitate perceputa fata de pretul platit.

Proiectul a fost finalizat la inceput de 2015.

Top Class Residence 1

Anul finalizării: 2014
*

Primul proiect de apartamente sub sigla Top Class Residence, un bloc cu regim de inaltime P+4, si cu apartamente de tip Studio si cu 2 camere, cele de la parter avand si curte proprie, construit in zona statiei de metrou Dimitrie Leonida, pe strada Amurgului, a fost finalizat in anul 2014 si s-a bucurat de un succes care ne-a determinat sa continuam dezvoltarea si a altor proiecte rezidentiale.

Am avut in vedere, inca de la inceput, sa facem lucruri trainice pentru siguranta locatarilor, sa oferim spatii practice pentru utilizare eficienta si dotari peste media zonei.

Ești interesat?

Copyright © 2023 Top Class Residence. Toate drepturile rezervate